Upptäck säsongens nyheter. Handla nu

Upptäck säsongens nyheter. Handla nu

Långärmade T-shirts

Den långärmade t-shirtens ursprung är oklar, även om det kan antas att den var industriarbetarens skjorta under industrialismen. Den ger ett skyddande lager, utan att vara lika varm som en sweatshirt. Idag är det ett casual plagg, med funktion under hela året. Välj mellan flera handplockade långärmade t-shirts, i flera färger, stilar och tryck, från flera av världens största märken. Alla tillverkade i högsta kvalitét.
6 artiklar
Visa:
SORTERA EFTER
Relevans

Långärmade t-shirts för vardag och fest


För herrgarderoben är långärmade t-shirts ett måste för att skapa en bekväm och avslappnad stil för såväl vardag som fest. En långärmad t-shirt herr är enkel att matcha med jeans eller shorts för en casual look, eller med finbyxorna för en mer formell look. En stil som är populär bland män är den klassiska t-shirten i bomull som är mjuk och bekväm att bära vid alla tillfällen. En populär stil för långärmade t-shirts herr är långärmade t-shirts med tryck, som ger en modern och trendig look.


Långärmade t-shirts i olika färger

Långärmade t-shirts herr finns i många olika färger, men några av de mest populära är vita och svarta långärmade t-shirts, som är enkla att matcha med andra plagg. En vit långärmad t-shirt är ett måste för herrgarderoben eftersom den ger en fin och ren känsla. En svart långärmad t-shirt är också en viktig del av garderoben eftersom den ger en elegant och sofistikerad look.


Sporta i långärmad t-shirt

För träning och sport är en långärmad t-shirt träning ett utmärkt val. En t-shirt långärmad i ett tekniskt material ger en bra passform och ventilation under träningen, samtidigt som den ger dig skydd mot sol och vind när du tränar utomhus. En långärmad t-shirt med tryck är också ett populärt val för träning eftersom den ger en cool och trendig look samtidigt som den är funktionell under din träning.


Rea på långärmade t-shirts i vår outlet

När det gäller att hitta bra erbjudanden på långärmade t-shirts herr är det alltid bra att leta efter långärmad t-shirt herr rea i vår outlet. På så sätt kan du hitta högkvalitativa långärmade t-shirts till ett lägre pris, vilket är perfekt om du behöver fylla på garderoben med fler plagg.


Sammanfattningsvis är långärmade t-shirts ett mångsidigt och praktiskt plagg som passar både för vardag och fest. För herrgarderoben är det viktigt att ha flera bra långärmade t-shirts hemma, såsom en vit, grön, röd eller beige långärmad t-shirt i bomull och en t-shirt för träning i ett tekniskt material som andas. Oavsett vilken stil eller färg du föredrar så kommer en långärmad t-shirt alltid att vara en bekväm och pålitlig favorit i din garderob.Hur ska långärmade t-shirts sitta?

Långärmade t-shirts ska sitta bekvämt och inte vara för åtsittande eller för lösa. De bör inte vara för tighta runt bröstet eller axlarna och inte heller för baggy runt midjan eller armarna. De ska dessutom inte vara för korta eller för långa, utan i stället hamna i linje med höftbenet.


Vid vilka tillfällen kan man bära långärmade t-shirts?

Långärmade t-shirts kan bäras vid många olika tillfällen, från vardagsaktiviteter till mer formella tillfällen. För en avslappnad och bekväm look kan du matcha en långärmad t-shirt med jeans och sneakers. För en mer dressad look kan du matcha en vit eller svart långärmad t-shirt med finbyxor och skor med snörning. För träning och sport kan du bära en teknisk långärmad t-shirt som ger skydd mot sol och blåst.


Vid vilka tillfällen passar inte långärmade t-shirts?

Långärmade t-shirts passar inte riktigt vid formella eller eleganta tillfällen. Om du ska gå på en finare middag eller bröllop, är det bättre att välja en dressad skjorta eller annat mer formellt plagg. Det är också viktigt att undvika att bära en t-shirt som är trasig eller sliten på offentliga platser eller på din arbetsplats.

1-3 vardagars leverans Fri frakt över 499kr* Samla bonus i kundklubben