Axelremsväskor

Axelremsväskan är accessoaren som med bravur kombinerar stil med funktion. Välj mellan flera modeller, färger och storlekar för just dina behov och användningsområde. Välj mellan flera handplockade axelremsväskor, från flera av världens största märken. Alla tillverkade i högsta kvalitét.
25 artiklar
Visa:
SORTERA EFTER
Relevans

Axelremsväskor för olika stilar och behov


Axelremsväskor för män är ett viktigt tillbehör för den moderna mannen som vill ha en stilren och funktionell outfit. En axelremsväska kan användas till en mängd olika ändamål, från att bära din dagliga arbetsutrustning till att ha med dig allt du behöver för en helgresa. Här kikar vi närmare på olika sorters axelremsväskor för män och hur du kan matcha dem med din garderob.


Välj axelremsväska efter stil och behov

Axelremsväskor kommer i olika stilar och material för att passa alla smaker och behov. En läderväska ger en sofistikerad och elegant look, medan en canvasväska ger en mer avslappnad och bohemisk känsla. En gymväska är perfekt för dina träningspass och en axelremsväska med många fack är perfekt för den organiserade mannen som behöver ha med sig många prylar.


Matcha axelremsväskan med din garderob

För att matcha din axelremsväska med din garderob kan du använda olika strategier. En klassisk läderväska går bra med en formell outfit som en kostym eller en skjorta med finbyxor. En canvasväska passar utmärkt med en mer avslappnad stil, ihop med en t-shirt och ett par jeans. En axelremsväska med många fack kan användas till en mer organiserad outfit, till exempel ihop med en linneskjorta och ett par chinos.

När det gäller färger kan du välja en axelremsväska i svart eller brun läder för ett mer tidlöst utseende, medan en väska i grått eller blått canvas ger en mer modern och trendig stil. Om du vill ha en mer vågad look, välj en axelremsväska i en färg som exempelvis röd eller grön, extra snyggt för små väskor herr. För att få en mer unik look, kan du även välja olika material för din axelremsväska. En axelremsväska herr skinn ger en tidlös och robust känsla, medan en väska i canvas ger en mjukare och modernare stil. En liten axelremsväska i läder kan också vara ett bra tillägg till din outfit, och används ofta för mer formella tillfällen där du inte behöver bära med dig så mycket.


Stylingtips för axelremsväskor

Vårt bästa tips är att skaffa en liten svart axelväska med justerbart axelband och fack som stängs med dragkedja. I axelväskan kan du förvara alla dina prylar nära kroppen när du rör dig på stan. Flera modeller har bra innerfack med dragkedja som håller dina dyrbaraste ägodelar på plats som din telefon, nycklar, plånbok och andra småprylar. En annan populär modell är en ren datorväska gjord av slitstark nylon med två handtag upptill, en crossbody-rem och ett yttre fack utanpå med dragkedja. Eller en liten väska i crossbody-modell tillverkad av återvunnen polyester med en ficka med dragkedja fram samt en smart meshficka på baksidan för lösa småföremål, en praktisk följeslagare för vardagens viktigaste packning. Vissa modeller har axelrem av sadelgjordsväv vilket gör den extra bekväm att bära över axeln, och det utvändiga dragkedjeförsedda extrafacket frigör utrymme i det större facket, så att du alltid kan bära med dig även lite mer skrymmande saker de gånger du behöver det.


Om du söker efter en stor eller liten axelremsväska herr, hittar du en mängd olika alternativ hos oss på Johnells som passar dina behov och din stil.


---


Hur väljer man axelväskor?

För att välja en axelväska herr bör du först tänka på dess användningsområde. Vilka saker ska du bära med dig och vilken stil passar din personliga stil och behov bäst? Därefter kan du välja en lämplig storlek, färg och material. En axelväska i läder ger exempelvis en mer formell och elegant känsla medan en axelremsväska i canvas ger en mer avslappnad och trendig stil. Om du behöver en väska till kontoret, leta efter en stilren och elegant axelremsväska i skinn. Om du behöver en väska för träningen, välj en gymväska som är tillräckligt stor för dina träningskläder och andra träningstillbehör.


Är det bättre att ha en axelväska än en väska?

Det beror helt på dina personliga preferenser och behov. En axelväska kan vara mer praktisk och bekväm då den frigör händerna samtidigt som den oftast rymmer tillräckligt mycket för en dag på jobbet eller en kortare resa. En vanlig väska kan vara mer passande för specifika ändamål såsom att bära en dator eller en större mängd kläder.


Är det skadligt att ha axelväska?

Att bära en axelväska är i sig inte skadligt, men om du bär väskan på ett felaktigt sätt kan det leda till obehag och smärta i axlar, nacke och rygg. För att undvika detta bör du välja en axelväska med en justerbar rem och se till att den sitter bekvämt på axeln utan att tvinga kroppen att anpassa sig till en obekväm position. Läs under specifikationer för respektive axelremsväska online om modellen har en justerbar rem.

1-3 vardagars leverans Fri frakt över 499kr* Öppet köp t.o.m. 8/1